Sidor Sidor

Budskap för V 16 Elementet luft och livskraft

2

Hej kära läsare! Här kommer kommande veckas budskap. De är ett generellt budskap som speglar de energier vi har runt oss just nu.  Se det lite som en väderprognos 🙂   Jag hoppas du hittar något här som ger just dig både nytta & glädje. 

Den kommande veckan handlar mycket om produktivitet och kreativitet. Det är många möjligheter som öppnas upp för dig nu och du har alla de egenskaper som krävs för att möta upp.  Viktigt dock att du kommer ihåg att du kan behöva vila mellan varven. Det handlar om balansen mellan att ge och att ta emot.  Lyssna till dig själv och till din kropp här.

Det kan vara ett beslut som behöver tas och du behöver bestämma dig.  Lägg inte beslutet på omständigheter eller vad andra tycker. Det här är ett beslut som bara du kan ta.  Det underlättar för dig om du kan vara här och nu, fullt närvarande.  Oavsett vilken väg du väljer så kommer du ha en fin och meningsfull upplevelse.  Lita till din inre visdom. Det här kan också handla om att du är/blir din egen auktoritet. Du står upp för dig själv i något sammanhang.

Elementet luft kommer in starkt den här veckan. Luft representerar kommunikation, tankar och inspiration bland annat.  Det kan också betyda förändringar, både positiva och negativa. Det kan vara så att du behöver ändra dina tankar kring något eller någon eller får en vilja att göra något som du alltid gjort på ett visst sätt, helt annorlunda. Oavsett vad det är så kan du den närmsta perioden vänta dig att bli förstådd och att du har en klar kommunikation med andra.  Allt blir till det högsta bästa.

Delfinernas budskap till dig denna vecka är;  Livskraft!

Ett bra sätt att känna mer livskraft och energi är att vara tacksam.  Börja varje dag med att säga TACK!  Räkna upp det du vill tacka för. Prova!  Du kommer dra till dig mer av det du sänder ut.. 

Hoppas du får en fin vecka. Varma kramar från mig 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke