Sidor Sidor

Budskap för vecka 11

0

Hej kära läsare ❤️

Här är veckans budskap. Hoppas det ger dig både glädje och nöje i din process. Som vanligt är det ett generellt budskap som speglar de energier som vi har runt oss denna vecka.

Om du har möjlighet så gå gärna ut i naturen.. där finns mycket du kan få hjälp från. Från både växter och väsen.

Vissa dagar får du “go with the flow”. Det handlar om att du ska släppa lite på kontrollen, för du ska inte veta exakt hur kartan fram till våra drömmars mål ser ut.

Fokusera istället på själva resan och vägen fram till ditt mål.  Om något känns dåligt i maggropen så välj något annat, ta en annan väg. Låt livet föra dig framåt mot det som är perfekt och ger mening för just dig.  Fokusera på att ha tillit närmsta dagarna.

När du visar vem du är och är autentisk så drar du till dig både människor och djur. Dom känner en känsla av att vara “hemma” när de är med dig.

Budskap från delfinerna är ; “Riding the waves”. Ha kul! Våga njuta!

Tillåt dig att känna. Värdera inte som bra eller dålig – bara upplev.  Detta gäller för alla känslor, vare sig de är befogade eller obefogade. Och om något känns jobbigt kan du visualisera att det är som en våg du kan surfa på och som sen minskar och ebbar ut.

Hoppas du får en fin vecka.

Kram ❤️

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke