Budskap för vecka 7 Att vara dig själv – Ny luft och energi

0

Hej kära läsare! Här kommer budskap för vecka 7. Som vanligt så är det generella budskap som reflekterar den energi som ligger runt oss kommande vecka. Jag hoppas de ger dig nytta och glädje!

Den här veckan handlar det mycket om att våga visa vem du är. Vara dig själv.  För många är det en process som pågår och har gjort ett tag och den här veckan är det bra tid för att ta nästa steg i utvecklingen. Det är precis som om du ömsar skinn. En nyare och mer sann version av dig själv är på väg att ta mer och mer plats. Du litar mer och mer till dig själv och det här är en aspekt av dig själv som ingen kan ta ifrån dig.  Det ger dig ny kraft och energi.  Det är precis som om du öppnar upp ett fönster och drar in ny frisk luft ner i dina lungor.

Att våga vara den du är leder till är att du drar till dig nya möjligheter och händelser som är till din fördel! Mer än du någonsin vågar tro.

Låt ditt hjärta fyllas med entusiasm

Du är i samma fas som naturen och moder jord. Under all snö, nere i jorden, sjuder det av nytt liv just nu. Det har redan börjat spira och ta form för att sen ta fart och blomma ut under vårsolens glans!  Det kan vara nya idéer som poppar upp. Se till att skriva ner det som kommer till dig.

Delfinernas budskap denna vecka är “Ocean dreaming”.   Elementet  vatten står för själen, är livsgivande,  styrs av månen och symboliserar våra känslor.  Om du vill kan du meditera på havet, kanske till tonerna av havsbrus. Det kan ge dig många klara insikter. Dyk i!

Hoppas du får en jättefin vecka!

Varma kramar från Delfinöga

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke